google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

Puubriketit Lakkapää Import Oy:ltä
Puubriketti 10 kilon muovipakkauksessa. Puubriketti ei räisky ja se on todella helppokäyttöinen. Halkojen ja klapien tapaan brikettejä voidaan polttaa kaikissa kotitalouksien tulisijoissa. Täysin uusiutuvaa ja kotimaista bioenergiaa.

Puubriketti1.jpg

Briketin poltto. Briketti on täysin uusiutuvaa ja kotimaista bioenergiaa. Halkojen ja klapien tavoin brikettejä voidaan polttaa kaikissa kotitalouksien tulisijoissa. Jollei taajamassa ole mahdollisuutta saada polttopuuta tai sen käyttö on haasteellista, on briketti loistava ratkaisu tulisijan lämmönlähteeksi. Briketit sopivat hyvin poltettaviksi myös stokeripolttimissa.

Varastointi. Brikettien varastointiin riittää katettu ulkovarasto kuten puulle ja pelletille. Hydraulisesti puristettu briketti on erittäin tiheä, joten se tarvitsee suhteellisen pienen varastointitilan.

Briketin koko. Puubriketti 10 kilon muovipakkauksessa. Puubriketti ei räisky ja se on todella helppokäyttöinen. Yhden brikettiklapipalan koko 90 x 63 x 153 mm. Paketissa on 12 briketinpalaa Pakkauksen koko 200 x 155 x 380 mm. Kuristemuovipaketti.

bottom of page