google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

EKOWOOL Eristeet Lakkapää Import Oy:ltä
Ekowool levyeriste on uusi ja ekologinen valinta höyrysuluttomaan rakentamiseen. Levy on jämäkkä, helpon leikattavuutensa, vähäisen pölyävyyden ja kimmoisuuden ansiosta mukava asentaa ja käsitellä. Ekowool-levy on turvallinen, hengittävä ja puumateriaalinsa johdosta sitonut hiiltä ja pienentää myös hiilijalanjälkeä. Eristeellä on CE-merkintä.

Ekowool_10.jpg

Ekowool-levy. Ekowool-levy on alhaisen lämmönjohtavuutensa ansiosta erinomainen talven kylmyyttä ja kesän lämpöä vastaan. Ekowool-levyeriste rakenteensa ja suuren tiheytensä ansiosta vähentää myös tehokkaasti ilman virtauksia, konvektiota ja vaimentaa ääniä ja melua

Pakkausmateriaalit. Ekowool-levyeristeiden pakkausmateriaalit ovat valmistettu kierrätettävästä polyetyleenimuovista ja ovat suoraan asiallisesti käytettävissä materiaali- tai lämpökierrätykseen.

Puhalluseristeet. Ekowool-puhalluseristeet soveltuvat ylä-/ala-/välipohjiin ja myös seiniin. Puhallettavasta Ekowool-eristeestä ei jää asennusvaiheessa hukkapaloja kuormittamaan jätehuoltoa ja ympäristöä.

Saatavana Ekowool Premium sekä Ekowool Economy.


Käsin levitettävät eristeet. Laadukas puukuituinen Ekowool Easy-lämmöneriste on samaa materiaalia Premium-eristeen kanssa, mutta ilmavammin paketoitu ja tarkoitettu koneettomaan käsin levitykseen. Ekowool Easyn voi purkaa suoraan tarvittavaan kohteeseen, levittää käsin tai haravalla ja painella piukkaan käyttötarpeen mukaan.

bottom of page